Mijn specialiteiten zijn voor mensen die vastlopen in de regeldruk van de maatschappij, en teamcoaching bij bedrijven (hoe zorgen we voor een betere performance?).

Coaching bij regeldruk

Allereerst moet er een concrete behoefte zijn. Bijvoorbeeld: je loopt vast bij een aanvraagprocedure, heb een geschil met je werkgever/verhuurder/instanties. Ik ben dan daar om te ondersteunen bij het bewandelen van de juiste weg.

Teamcoaching

Een team bestaat mensen met verschillende vaardigheden en gedrag, binnen bepaalde processen en systemen. Soms gaat er iets een beetje in de weg zitten en ontstaat er (soms onmerkbare) weerstand. Weerstand veroorzaakt altijd onnuttig gebruik van energie. Je gaat niet op de rem trappen (weerstand) om in Flow te komen. Ik help teams die weerstand op te sporen en weg te nemen. Ik kijk verder dan de mens alleen en streef naar harmony.

Uit ervaringen met coachees (Coachee=degene die gecoacht wordt) en tijdens opleidingen tot coach zijn de volgende quote’s over mij als persoon/coach naar voren gekomen:

“Humor, authentiek en durf”

” Gereserveerd, maar in een gesprek zeer open en betrokken”

“Verrassend en prikkelend”

“Eigenzinnig en leuk”

Er is een aantal principes die ik hanteer:

1) De coachee is in de lead,

2) De coachee bepaalt het doel en de coach helpt het doel scherper te krijgen,

3) De coachee bepaalt welke volgende stap gedaan wordt en de coach helpt daarbij,

4) De coachee voert de regie, de coach is hoeder van het proces,

5) Vertrouwen en respect voeren de boventoon,

Mocht je geïnteresseerd zijn, de intake is altijd zonder kosten. Gesprekken duren ongeveer 50 minuten. Je kunt contact met mij opnemen via de mail of telefoon: 06 81490478